Folyamatosan figyeljük a közétkeztetéssel, vendéglátással, élelmiszerkészítéssel és élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos híreket és aktualitásokat.  Itt találhatják azon szemelvényeket, melyek temtikája kapcsolódik tevékenységünkhöz, valamint itt összegezzük a cégcsoporttal kapcsolatos legfrisebb híreket is.

 

Aktuális hírek

 

Felmérés készül a vendéglátásban dolgozók pszichés állapotáról

A közétkeztetésben dolgozó szakácsok, konyhalányok ugyanazoknak a terheléseknek vannak kitéve, mint kollégáik a kereskedelmi vendéglátásban, és ezek jelentős munkahely biztonsági zavarokat okozhatnak, ezért ezen kockázati tényező kiküszöbölésére különösen odafigyelünk.

Bővebben »



Csökken az üdítők cukortartalma

A közétkeztetés számára előírt cukormennyiség azóta vita tárgya, hogy megszületett az EMMI-rendelet. Jó hír az egészséges táplálkozás és az élelmezésvezetők számára, hogy a hazai gyártók csökkentik az üdítők cukortartalmát.

Bővebben »