A 2018-19-es iskolakezdés előtt, ünnepélyesen átadásra került Miskolcon a város vezetősége, az ellátott intézmények vezetői, a média és a szakma nagynevű képviselői előtt az ország egyik legnagyobb és legmodernebb közétkeztetési konyhája.

 

Információk a konyháról:
– a Miskolci Szakképzési Centrum Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskola és Kollégium épületkomplexumában található
– maximális kapacitása napi 10.000 fő, az indulás során napi 8000 főt fog ellátni.
– felújítása elsősorban helyi vállalkozók bevonásával készült, közel 1 évig.
– a beruházás összege meghaladta a 300 millió forintot.

A konyhanyitással kapcsolatos gazdag média-megjelenésről bővebben itt olvashatnak.

Képek a megnyitóról:

Demeter László – GasztVitál Operatív Igazgató
Sallai László – Miskolc Város Oktatásért és Köznevelésért Felelős Polgármesteri Biztosa
Bucskó Ibolya Andrea – Miskolc Közintézmény-Működtető Központ Igazgatója