Minden szolgáltatásunkat az egyedi igényekre formáljuk, de egyformán a kompromisszumok nélküli minőségre fókuszálunk.

A munkahelyi étkeztetésben üzleti alapon veszünk részt. Itt érvényesül a legjobban gasztronómiai szemléletünk: étkezzen úgy a vendég, mint egy a’la carte étteremben. Ennek teljesítéséhez minden kapacitással rendelkezünk: a szükséges technikai feltételekkel és humán erőforrással. XXI. századi sütő-főző-pároló berendezésekkel fölszerelt konyhákkal, képzett, a trendeket követni képes szakácsokkal, rugalmas logisztikai háttérrel.

Nemcsak az étteremvezetők által kért speciális, egyedi üzleti igényekhez tudunk alkalmazkodni, hanem a kívánt gasztronómiai trendekhez, irányzatokhoz is. Képesek vagyunk arra, hogy több nemzet konyhájának ételeit készítsük el éttermi színvonalon, amelyeket csak tálalni kell, és máris a’la carte étteremben érezheti magát a vendég.

További információkért kérjük, keresse operatív működésért felelős igazgatónkat:

Demeter László
operatív igazgató
ldemeter@gasztvital.hu