2019. februárjától elindult új, fogyasztóknak szánt direkt ételkiszállításos üzletágunk.

Gondos előkészületek és hosszas tesztelési folyamat eredményeként a GasztVitál Fitt arra törekszik, hogy az egészséges, tudatos táplálkozás területén kimagasló minőséggel tudjon szolgálni leendő fogyasztói számára.

A GasztVitál Fitt egyik legfőbb ismérve, hogy kompromisszumok nélkül, kizárólag a legjobb alapanyagokból készült ételeket kínáljon megrendelőinek.

Étrendjét és menüit úgy állítja össze, hogy szinte bárki számára* megfelelő ételekkel tudjon szolgálni.

Ehhez nem csak a konyhán dolgozó kiváló szakácsok, de a menük összeállításában résztvevő, a szakma által is elismert dietetikusok alapos munkája is elengedhetetlen.

A GasztVitál Fitt jelenleg 4 kalória csoportba osztja választékát: 1400-1600, 1700-1900, 2000-2200 és 2300-2500 kCal értékű napi étrendek közül választhatunk.
Így a fogyni vágyóktól a testtömegnövelést célul kitűzőkig megtalálhatja mindenki a számára a megfelelő étrendet.

A GasztVitál Fitt menüi napi 4 étkezést biztosítanak és ezekre osztva szét az adott napi kalória értékeit. Reggeli – Ebéd (Leves + Főétel) – Uzsonna és Vacsora.

Ételrendelés és minden további részlet az étrendekről, a kiszállítási területekről a gasztvitalfitt.hu oldalon

*Jelenleg az ételallergiások, mint például laktóz és glutén érzékenyek számára nincs külön étrendünk. A csomagolásokon jelezzük az adott ételekben található allergéneket!