A közétkeztetési piac teljes szegmensét lefedi cégcsoportunk. Ennek a sokrétű munkának köszönhetően nagyon sokféle fogyasztói igénynek tudunk megfelelni, ami beszállítóinktól is igényességet és rugalmasságot követel meg. Ahhoz, hogy magas színvonalú minőségi szolgáltatással tudjuk kiszolgálni megrendelőinket, a minőség iránti elköteleződést várjuk el partnereinktől is.

Minőség mindenek felett

Modern menüétkeztetési programunk legfontosabb célja az elégedett vendég, eszköze pedig a kompromisszumok nélküli minőség az ételkészítés és felszolgálás teljes folyamatában.

Bővebben »


Ezt írták rólunk

Számtalan levelet, visszajelzést kapunk munkánkról. Minden észrevétel hasznos számunkra, mert ezekből tudunk fejlődni.

Bővebben »


Mintaprojektek

Fejlődésünk irányát a piaci igények határozzák meg. Amennyiben egy területen a színvonal emelése végett szükséges a technikai háttér fejlesztése, úgy beruházásokkal támogatjuk meg a minőségi szolgáltatás szintjének elérését.

Bővebben »


Önkormányzatoknak

Az önkormányzati fenntartású intézmények ellátásában igen széleskörű tapasztalattal rendelkezünk, 8 hónapos bölcsődés kortól egészen 102 éves idősek kiszolgálásáig.

Bővebben »


Információ kórházak számára

Több mint 30 féle ételallergiás fogyasztó napi kiszolgálásában rendelkezünk szakmai tapasztalatokkal, és konyháinkon a betegek ellátására is felkészültünk. Fontos egyediségünk, hogy helyben főzünk.

Bővebben »


Munkahelyi menüétkeztetés

Gasztronómiai szemléletünk középpontjában az áll, hogy a munkahelyi étkeztetést az éttermi választék és minőség szintjére emeljük.

Bővebben »


Rendezvények

Megrendelőink kérésére, vagy egy-egy kiemelkedő naphoz kapcsolódva vállaljuk rendezvények lebonyolítását azokon a területeken, ahol már jelen vagyunk szolgáltatásunkkal. Kérjük, töltse ki a megrendelőt!

Bővebben »


Táborok

Azokon a területeken, amelyeken jelen vagyunk szolgáltatásunkkal, vállaljuk táborok étkezésének lebonyolítását. Amennyiben igényt tart erre, kérjük, keressen bennünket!

Bővebben »


Kapcsolatfelvétel

Ha szeretne partnerünk lenni, vagy ennek feltételeiről szeretne informálódni, az alábbi elérhetőségen érhet el bennünket.

Bővebben »


Aktuális létszámleadás

Étlapjaink összeállításához a jövőben majd itt adhatja le az aktuális megrendelői igényét. Jelenleg ez fejlesztés alatt.

Bővebben »