Miért minket válasszon szolgáltatójának?

Mert minőséget szolgáltatunk, kompromisszumok nélkül

 

Tudjuk és valljuk, hogy a megbízhatóság az üzleti kapcsolat alapja. A bizalmat nemcsak elnyerjük megrendelőinktől, hanem hosszú távon meg is tartjuk – példa erre folyamatosan gyarapodó ügyfélkörünk az ország sok városában.

Szolgáltatásunk minden elemében (ételkészítés, szállítás, tálalás, a fogyasztók észrevételeinek monitorozása) az elérhető legmagasabb minőségi színvonalra törekszünk. Ezért tűztük ki célul a modern menüétkeztetést, amelynek legfőbb eleme az elégedett fogyasztó. Őt szolgálják szakembereink: magasan képzett szakácsaink, diétás szakácsaink, kollégáink, a cégvezetés elköteleződése és évtizedes tapasztalata.

A minőségi szolgáltatást garantálja a magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló csapat. A professzionálisan szervezett és működtetett szervezet, amelyben a legkorszerűbb vállalati rendszereket használjuk. Hiteles minőségbiztosítással rendelkező alapanyaggyártóktól vásárolunk, kizárólag nyomonkövethető termékeket, mert csak így készíthetünk egészséges, tápláló ételeket.

Konyháinkon a legkorszerűbb konyhatechnológiai berendezésekkel és eszközökkel dolgozunk.

Szigorúan vesszük az étel útjának dokumentálását az alapanyag beérkezésétől a fogyasztó asztaláig.

Munkánk leghűségesebb tükörképe a fogyasztói elégedettség rendszeres, heti mérése. A minőséget azért tudjuk garantáltan fenntartani, mert minden intézményben hetente monitorozzuk szolgáltatásunk értékelését. (részletek ITT) A tapasztalatokat pedig beépítjük mindennapi munkánkba.