Az új cégcsoport arra vállalkozott, hogy minőségi szolgáltatással lép a közétkeztetés piacára. Új elképzeléseink vannak arról, hogyan lehet színvonalas a menüétkeztetés is.

Hitvallásunk: minőségi szolgáltatás, kompromisszumok nélkül

A vendégek tányérjára kerülő étel: egy folyamat végállomása. A hozzá vezető minden lépésnek hibátlannak kell lennie, mert csak akkor lehet finom és egészséges a végeredmény.

Bővebben »


Konyhatechnológia és alapanyagok

Csak akkor tudunk minőségi és ízletes ételeket készíteni, ha az előállításukhoz szükséges alapanyagok is kiválóak, és mindent a megfelelő technológiával dolgozunk fel.

Bővebben »


Minősítéseink

A tagvállalatok minden szolgáltatási területen rendelkeznek a feladat ellátásához szükséges hazai és nemzetközi tanúsítványokkal.

Bővebben »


Diétás ellátás

A folyamatos kutatásokból tudjuk, hogy sajnálatos módon nő azon személyek aránya, akik táplálékallergia vagy táplálékintolerancia miatt speciális diétás étrendet igényelnek. Cégünk egyik budapesti konyháján alakítottuk ki a mindekori diétás étkezésekre vonatkozó jogszabályoknak és előírásoknak maximálisan megfelelő diétás konyhánkat.

Bővebben »


Elégedettségi felméréseink

A leghitelesebb az a bizonyítvány, mit a megrendelők állítanak ki a szolgáltatásról. Azok, akik naponta fogyasztják az ételeket.

Bővebben »


Ezt írták rólunk

Számtalan levelet, visszajelzést kapunk munkánkról. Minden észrevétel hasznos számunkra, mert ezekből tudunk fejlődni.

Bővebben »


Cégvezetés

A minőségi szolgáltatás garanciája a nagy tapasztalattal rendelkező menedzsment. Vezetésükkel a közös cégfilozófia mindennapi gyakorlattá válik elősegítve a legmagasabb minőségi szolgáltatási szint elérését.

Bővebben »


Ellátott szolgáltatási területeink

Itt tekintheti át azt a listát, amely azokat a városokat, településeket és kisebb területi egységeket tartalmazza, amelyeken már elérhető szolgáltatásunk.

Bővebben »


Aktuális hírek

Egy ekkora cégcsoportnál, mint a Gasztvitál, egymást követik az események, a fejlesztések. A munkánk tágabb környezete is folytonosan változik.

Bővebben »


Állásajánlatok

Ha szeretne cégcsoportunk munkájának aktív részese, innovatív csapatunk tagja lenni, akkor itt jelentkezhet.

Bővebben »


GasztVitál Fitt – az új üzletág

2019. februárjától elindult új, fogyasztóknak szánt direkt ételkiszállításos üzletágunk.

Bővebben »