Modern menüétkeztetési programunk legfontosabb célja az elégedett vendég, eszköze pedig a kompromisszumok nélküli minőség az ételkészítés és felszolgálás teljes folyamatában.

Olyan étlapokat állítunk össze, amelyek megfelelnek a különböző korosztályok tápanyag és kalóriaigényeinek, és olyan ételeket készítünk, amelyek ízletesek, és amelyeket maradék nélkül elfogyasztanak a gyermekek. Az táplálék allergia esetén a fogyasztók igényeit maximálisan figyelembe vesszük: 30 féle diétás igényt tudunk kiszolgálni speciális ételeinkkel.

Gondot fordítunk arra, hogy az ételszállítás a legbiztonságosabb legyen, főzés után minél hamarabb a fogyasztó tányérjára kerüljön az étel. Tudjuk, hogy a környezet is befolyásolja az étkezést, ezért igyekszünk hozzájárulni az étkezdék barátságos hangulatához.

Reformkonyha a magyar közétkeztetésben

Nagy a felelősségünk abban, hogyan alakul a jövő nemzedékének egészsége. Ennek tudatában építjük be tevékenységünkbe a reformkonyha legfontosabb elemeit.

Bővebben »


Konyhatechnológia és alapanyagok

Csak akkor tudunk minőségi és ízletes ételeket készíteni, ha az előállításukhoz szükséges alapanyagok is kiválóak, és mindent a megfelelő technológiával dolgozunk fel.

Bővebben »


Minőségbiztosítási tanúsítványaink

Cégcsoportunk rendelkezik mindazokkal a tanúsítványokkal, amelyek igazolják, hogy munkánk a hazai és a nemzetközi előírásoknak megfelelnek.

Bővebben »


Diétás ellátás

A folyamatos kutatásokból tudjuk, hogy sajnálatos módon nő azon személyek aránya, akik táplálékallergia vagy táplálékintolerancia miatt speciális diétás étrendet igényelnek. Cégünk egyik budapesti konyháján alakítottuk ki a mindekori diétás étkezésekre vonatkozó jogszabályoknak és előírásoknak maximálisan megfelelő diétás konyhánkat.

Bővebben »


Elégedettségi felméréseink

Folyamatosan monitorozzuk munkánkat, mert a leghitelesebb értékelést azok adják, akik naponta fogyasztják ételeinket.

Bővebben »


Ezt írták rólunk

Számtalan levelet, visszajelzést kapunk munkánkról. Minden észrevétel hasznos számunkra, mert ezekből tudunk fejlődni.

Bővebben »


 

Dietetikusunk ajánlja

Sok olyan étel kerül fogyasztóink asztalára, amelyek egyszerűen reprodukálhatók más konyhákon, akár egy családi menüben is.

Bővebben »


Receptek

Az itt olvasható receptekhez megadott kalkulációk segítenek az étrendek összeállításában.

Bővebben »


Étlapok

Minden héten megújulnak, a szezonnak és az aktuális alapanyagoknak megfelelően változnak étlapjaink.

Bővebben »