Demeter László

ügyvezető igazgató

24 éve dolgozik a versenyszférában, különböző vezetői pozíciókban. Pályafutása során Jelentős időt töltött el a MOL multinacionális vállalatnál, ahol kimagasló eredményeket ért el az értékesítés ösztönzésében és a hatékony üzemeltetés kialakításában. Ezt követően a saját vállalkozásait építette.

Egy váratlan felkérésre, majdnem 20 év után tért vissza az eredeti végzettsége szerinti munkához: a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolán végzett, mint vállalkozó menedzser. Tanulmányainak fókusza az élelmiszeripari cégek vezetése, üzemeltetése és hatékonyságjavítása volt.

A Gasztvitál cégcsoportnál feladata a teljes, biztonságos működés feltételeinek megteremtése. Ezen kívül a hatékonyság folyamatos monitorozása, javítása, és az állandó, kiváló minőség biztosítása.

„Meggyőződésem, hogy kiváló minőséget csak minőségi alapanyagból, minőségi felszereléssel és legfőképpen minőségi kollégákkal lehet elérni. Elkötelezett vagyok a közétkeztetés megreformálása iránt, és hiszem, hogy hamarosan eljön az idő, amikor a gyerekek és a felnőttek a legjobbat, azaz a Gasztvitál csoportot választják!”