NÉBIH ELLENŐRZÉSEK
2018 első félévében a NÉBIH a Minőségvezérelt Közétkeztetés Program keretében 43, általunk ellátott bölcsőde, iskola és kollégium főző- és tálalókonyháján tartott élelmiszerbiztonsági ellenőrzést (helyszíni szemlét), és minősítette munkánkat. Eredményeink magasan az országos átlag fölöttiek. Gasztvitál konyhák 4,3/5 (országos átlag 3,1/5)
(A részletes minősítések megtekinthetők a NÉBIH honlapján: www. nebih.gov.hu, összesítés itt)
Az előre be nem jelentett szemlék üzemelés közben, körültekintő, alapos élelmiszerbiztonsági és -minőségi szempontok vizsgálatával zajlottak. Ellenőrizték a termékeket (az alapanyagokat, élelmiszereket és ételeket), a főző-tálaló- és kiszolgáló tevékenységet, a létesítményt, a minőséget és az élelmiszerbiztonságot garantáló dokumentumokat, az önellenőrzés rendszerét, megbízhatóságát, jogszabályoknak való megfelelését.
Konyháink kiváló minősítése azt jelenti, hogy a nálunk készült ételek tökéletesen biztonságosak, egészségesek, nem rejtenek semmiféle élelmiszerbiztonsági kockázatot.
Általános tanúsítványok
Cégcsoportunk tagvállalatai a következő szolgáltatási területeken szereztek nemzetközi és hazai tanúsításokat:
- közétkeztetés
- éttermi vendéglátás
- diétás ételek szolgáltatása
- egyadagos ételek zárt, egyszer használatos, kiszállításra is alkalmas csomagolása és kiszállítása
- normál, könnyű vegyes és diétás étkezés biztosítása fekvőbetegek részére
Tanúsítványok felsorolása
- HACCP
- HACCP
- MSZ EN ISO 22000:2005
- BS EN ISO 9001:2015
- MSZ EN ISO 9001:2015
- BS EN ISO 14001:2015
- MSZ EN ISO 14001:2015
- MSZ 28001:2008
- BS OHSAS 18001:2007