Modern menüétkeztetési programunk legfontosabb célja az elégedett vendég, eszköze pedig a kompromisszumok nélküli minőség az ételkészítés és felszolgálás teljes folyamatában.
Olyan étlapokat állítunk össze, amelyek megfelelnek a különböző korosztályok tápanyag és kalóriaigényeinek, és olyan ételeket készítünk, amelyek ízletesek, és amelyeket maradék nélkül elfogyasztanak a gyermekek. Az táplálék allergia esetén a fogyasztók igényeit maximálisan figyelembe vesszük: 30 féle diétás igényt tudunk kiszolgálni speciális ételeinkkel.
Gondot fordítunk arra, hogy az ételszállítás a legbiztonságosabb legyen, főzés után minél hamarabb a fogyasztó tányérjára kerüljön az étel. Tudjuk, hogy a környezet is befolyásolja az étkezést, ezért igyekszünk hozzájárulni az étkezdék barátságos hangulatához.
Reformkonyha a magyar közétkeztetésben
Nagy a felelősségünk abban, hogyan alakul a jövő nemzedékének egészsége. Ennek tudatában építjük be tevékenységünkbe a reformkonyha legfontosabb elemeit.
Konyhatechnológia és alapanyagok
Csak akkor tudunk minőségi és ízletes ételeket készíteni, ha az előállításukhoz szükséges alapanyagok is kiválóak, és mindent a megfelelő technológiával dolgozunk fel.
Minőségbiztosítási tanúsítványaink
Cégcsoportunk rendelkezik mindazokkal a tanúsítványokkal, amelyek igazolják, hogy munkánk a hazai és a nemzetközi előírásoknak megfelelnek.
Diétás ellátás
A folyamatos kutatásokból tudjuk, hogy sajnálatos módon nő azon személyek aránya, akik táplálékallergia vagy táplálékintolerancia miatt speciális diétás étrendet igényelnek. Cégünk egyik budapesti konyháján alakítottuk ki a mindekori diétás étkezésekre vonatkozó jogszabályoknak és előírásoknak maximálisan megfelelő diétás konyhánkat.
Elégedettségi felméréseink
Folyamatosan monitorozzuk munkánkat, mert a leghitelesebb értékelést azok adják, akik naponta fogyasztják ételeinket.
Ezt írták rólunk
Számtalan levelet, visszajelzést kapunk munkánkról. Minden észrevétel hasznos számunkra, mert ezekből tudunk fejlődni.
Dietetikusunk ajánlja
Sok olyan étel kerül fogyasztóink asztalára, amelyek egyszerűen reprodukálhatók más konyhákon, akár egy családi menüben is.
Receptek
Az itt olvasható receptekhez megadott kalkulációk segítenek az étrendek összeállításában.
Étlapok
Minden héten megújulnak, a szezonnak és az aktuális alapanyagoknak megfelelően változnak étlapjaink.