Mindannyiunk közös érdeke, hogy az otthonukon kívül étkezők egészséges és finom ételeket fogyasszanak. Ezért támogatja a kormány is a közétkeztetés reformját, amelynek egyik törekvése, hogy a gyerekek fölösleges cukor és só nélkül is tudják élvezni az ételek eredeti ízét.

Sok szolgáltató sokféleképpen képzeli el ezt a reformot a konyhán. Mi kidolgoztuk modern menüétkeztetői programunkat. Nemcsak a változatos, finom és egészséges, a korosztályoknak megfelelő kalóriát és tápanyagot tartalmazó étrend összeállítását és elkészítését tartjuk feladatunknak, hanem az ételek frissen és készen tartását is. A szállítási lánc maximális rövidítésével gondot fordítunk rá, hogy a lehető legkevesebb idő teljen el az étel elkészítése és tálalása között. Menüétkeztetői gyakorlatunkkal az éttermi élményhez hasonló színvonalat teremtünk a bölcsődés gyermekeknek, az óvodásoknak, az iskolás diákoknak és az időseknek egyaránt.

 

A szakmájukat szerető, az alapanyagokat tisztelő szakácsaink és diétás szakácsaink, a munkájukat irányító séfjeink szeretik az ételeket többféle formában, változatosan elkészíteni, hogy minél jobban megkedveltessék a kicsi és nagyobb gyerekekkel a friss, egészséges élelmiszereket. Úgy főznek nekik, mint otthon, a saját családjuknak. Ugyanolyan gondossággal válogatják ki a húsokat, zöldségeket és a gyümölcsöket, amelyek a gyermekek tányérjára kerülnek.

Az óvodai és iskolai étkeztetésben elért eredményeinket szeretnénk megosztani az érdeklődő szülőkkel, pedagógusokkal is. Meggyőződésünk, hogy az egészséges táplálkozásra nevelésben mindnyájunknak szorosan együtt kell működnünk. Ezért tervezzük egy könnyen hozzáférhető tudásbázis létrehozását, amelyben megtalálhatják a legnagyobb kedveltséget elért receptjeinket, az otthoni főzésben is használható praktikáinkat, a prevenciót szolgáló gyakorlati útmutatókat.
Tovább a receptekhez