NÉBIH ELLENŐRZÉSEK

2018 első félévében a NÉBIH a Minőségvezérelt Közétkeztetés Program keretében 43, általunk ellátott bölcsőde, iskola és kollégium főző- és tálalókonyháján tartott élelmiszerbiztonsági ellenőrzést (helyszíni szemlét), és minősítette munkánkat. Eredményeink magasan az országos átlag fölöttiek. Gasztvitál konyhák 4,3/5 (országos átlag 3,1/5)
(A részletes minősítések megtekinthetők a NÉBIH honlapján: www. nebih.gov.hu, összesítés itt)

Az előre be nem jelentett szemlék üzemelés közben, körültekintő, alapos élelmiszerbiztonsági és -minőségi szempontok vizsgálatával zajlottak. Ellenőrizték a termékeket (az alapanyagokat, élelmiszereket és ételeket), a főző-tálaló- és kiszolgáló tevékenységet, a létesítményt, a minőséget és az élelmiszerbiztonságot garantáló dokumentumokat, az önellenőrzés rendszerét, megbízhatóságát, jogszabályoknak való megfelelését.
Konyháink kiváló minősítése azt jelenti, hogy a nálunk készült ételek tökéletesen biztonságosak, egészségesek, nem rejtenek semmiféle élelmiszerbiztonsági kockázatot.

Általános tanúsítványok

Cégcsoportunk tagvállalatai a következő szolgáltatási területeken szereztek nemzetközi és hazai tanúsításokat:

  • közétkeztetés
  • éttermi vendéglátás
  • diétás ételek szolgáltatása
  • egyadagos ételek zárt, egyszer használatos, kiszállításra is alkalmas csomagolása és kiszállítása
  • normál, könnyű vegyes és diétás étkezés biztosítása fekvőbetegek részére

Tanúsítványok felsorolása

  • HACCP
  • MSZ EN ISO 22000:2005
  • BS EN ISO 9001:2015
  • MSZ EN ISO 9001:2015
  • BS EN ISO 14001:2015
  • MSZ EN ISO 14001:2015
  • MSZ 28001:2008
  • BS OHSAS 18001:2007