Konyháinkon a XXI. századnak megfelelő technológiai eszközökkel és berendezéssekkel dolgoznak szakácsaink. Ezeknek köszönhetően gyorsan és biztonságosan készülnek az ételek, kíméletesen bánunk az alapanyagokkal, megőrizzük azok ízét és beltartalmi értékeit.

A minőségi menüétkeztetés az alapanyagoknál kezdődik. Ezért válogatott, tanúsított és nyomonkövethető alapanyagok kerülhetnek csak a konyháinkon feldolgozásra. Előnyben részesítjük a szezonnak megfelelő, hazai, friss termékeket, és ahol lehetőség van rá, a helyi termelők megbízható áruit is beépítjük választékunkba.

Több olyan beszállítóval dolgozunk, amelyek csatlakoztak az „Együtt a fogyasztókért” programhoz (Detki, Danone, Kométa, Unilever, Univer). Az együttműködésben résztvevők vállalták, hogy fokozatosan csökkentik termékeikben a só, a cukor mennyiségét, a telített és a transzzsírsavak arányát, ezzel is támogatva a fogyasztók egészséges táplálkozását. De ezek a pozitív törekvések, és a közétkeztetési rendelet alapján szabályozott sócsökkentés sem rontja ételeink élvezeti értékét, mert mi friss alapanyagokkal dolgozunk, bátran bánunk a fűszerekkel. Nincs szükségünk arra, hogy a sóval fedjük el az élelmiszerek friss, eredeti ízét. Ezáltal nemcsak egészségesebb, hanem ízletesebb receptúrákat tudunk kialakítani.