Spagetti csirkés-zöldséges mártássalHozzávalók (10 főre)

  • 0,9 kg csirkemell
  • 0,7 kg wok mix zöldségkeverék (sárgarépa, héjas cukorborsó, bébikukorica, sárga sárgarépa)
  • 0,2 kg vöröshagyma
  • 0,03 kg petrezselyemzöld
  • 1,1 l víz
  • 15 g só
  • 0,8 kg KNORR Collezione Italiana Spagetti
  • 0,25 l RAMA Cremefine Profi 15% növényi zsírtartalmú Főzőkrém
  • 0,14 kg KNORR Spárgakrémleves hozzáadott só nélkül
  • 0,06 l RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával

Elkészítés

A megtisztított vöröshagymát félfőre vágjuk és lepirítjuk a forró RAMA Culinesse profin. A csirkemell filét is csíkozzuk majd együtt pirítjuk a hagymával és megsózzuk. Beletesszüka wok zöldségkeveréket és együtt fözzük tovább. A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémlevest elkeverjük a vízzel és ráöntjük a csirkére.
Készre forraljuk a ragut, beletéve a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet. A külön kifőzött KNORR Collezione Italiana spagetti tésztát összeforgatjuk a raguval, melyet vágott petrezselyemmel szórtunk meg.

Tálaláskor az ételt megszórhatjuk reszelt sajttal is.Használhatunk másfajta KNORR tésztákat (farfalle, penne, fusili) is. Elkészíthetjük az ételt hús nélkül is, több zöldség hozzáadásával. Fűszerezésre használhatjuk a zöldfűszereket tartalmazó KNORR Primerba fűszercsaládot is.

Tápanyag értékek (1 főre)

  • Energia 582 kcal
  • Zsir (össz) 14,67 g
  • Telített zsírsav 5,39 g
  • Szénhidrát össz. 75,7 g
  • Szénhidrát (cukor) 9,08 g
  • Rost, diétás 5,54 g
  • Fehérje 35,45 g
  • Só 1,75 g
Allergének

glutén
tojás
tej
zeller