Hozzávalók (10 főre)
- 0,9 kg csirkemell
- 0,7 kg wok mix zöldségkeverék (sárgarépa, héjas cukorborsó, bébikukorica, sárga sárgarépa)
- 0,2 kg vöröshagyma
- 0,03 kg petrezselyemzöld
- 1,1 l víz
- 15 g só
- 0,8 kg KNORR Collezione Italiana Spagetti
- 0,25 l RAMA Cremefine Profi 15% növényi zsírtartalmú Főzőkrém
- 0,14 kg KNORR Spárgakrémleves hozzáadott só nélkül
- 0,06 l RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával
Elkészítés
A megtisztított vöröshagymát félfőre vágjuk és lepirítjuk a forró RAMA Culinesse profin. A csirkemell filét is csíkozzuk majd együtt pirítjuk a hagymával és megsózzuk. Beletesszüka wok zöldségkeveréket és együtt fözzük tovább. A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémlevest elkeverjük a vízzel és ráöntjük a csirkére.
Készre forraljuk a ragut, beletéve a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet. A külön kifőzött KNORR Collezione Italiana spagetti tésztát összeforgatjuk a raguval, melyet vágott petrezselyemmel szórtunk meg.
Tálaláskor az ételt megszórhatjuk reszelt sajttal is.Használhatunk másfajta KNORR tésztákat (farfalle, penne, fusili) is. Elkészíthetjük az ételt hús nélkül is, több zöldség hozzáadásával. Fűszerezésre használhatjuk a zöldfűszereket tartalmazó KNORR Primerba fűszercsaládot is.
Tápanyag értékek (1 főre)
- Energia 582 kcal
- Zsir (össz) 14,67 g
- Telített zsírsav 5,39 g
- Szénhidrát össz. 75,7 g
- Szénhidrát (cukor) 9,08 g
- Rost, diétás 5,54 g
- Fehérje 35,45 g
- Só 1,75 g
Allergének
glutén
tojás
tej
zeller